Over ons

Al meer dan 50 jaar een juridisch-strategische partner voor bedrijven, overheden en particulieren
Truyens Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor met vestigingen in Sint-Niklaas, Gent en Lokeren. Dankzij doorgedreven specialisatie en vakoverschrijdende samenwerking bieden wij een antwoord op vrijwel al je juridische vragen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
Onze pijlers
01
talent
02
toewijding
03
toegankelijkheid
04
transparantie
talent

Truyens Advocaten staat voor hoogstaand juridisch advies dat inhoudelijk stevig onderbouwd is. We bieden expertise aan in vrijwel alle rechtsdomeinen. Die kennis wordt voortdurend geoptimaliseerd. Door de specifieke kennis van elk van onze advocaten word je steeds geholpen door een specialist ter zake.

Van los samenwerkingsverband tot multidisciplinair team

Truyens Advocaten werd in 1969 opgericht door wijlen Willy Truyens. Destijds was ons kantoor de eerste losse associatie van advocaten in Sint-Niklaas. Goed vijftig jaar later zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair team dat sterk inzet op samenwerking en wederzijdse ondersteuning. Begin 2019 plantten we onze vlag in Gent. Tegelijk openden we een bijkantoor in Lokeren. Die lokale verankering zorgt voor een breder draagvlak om talent aan te trekken en maakt dat we cliënten steeds efficiënter en vollediger kunnen ondersteunen.

Vandaag bestaat ons kantoor uit een dertigtal gespecialiseerde advocaten en spreidt onze expertise zich uit over vrijwel alle rechtsdomeinen. We bieden een volwaardige en geïntegreerde juridische dienstverlening aan, gericht op zowel de bedrijfswereld en overheidsinstanties als particulieren. Betrokkenheid, vertrouwen en zorg gaan daarbij hand in hand met een uitstekende juridische kwaliteit.

Drie locaties om je zo vlot mogelijk bij te staan
Sint-Niklaas
Gent
Lokeren
Vijfstraten 57-59, 9100 Sint-Niklaas

Sectorgerichte oplossingen dankzij doorgedreven specialisatie

Met Truyens Advocaten kies je voor meer dan 50 jaar ervaring en expertise. Door diversificatie en specialisatie hebben wij kennis opgebouwd in vrijwel alle rechtsdomeinen en sectoren. Van kleine en grote ondernemingen tot overheidsinstanties, non-profitorganisaties, zelfstandige ondernemers, werknemers en particulieren: iedereen kan bij ons terecht met zowat elke juridische vraag, zowel over persoonlijke conflicten als over kleine en grote businessuitdagingen.

Bij Truyens Advocaten is je dossier in de beste handen. Op bijna elk terrein hebben we specialistische kennis in huis. Wat je vraag ook is, je wordt altijd geholpen door een expert ter zake.